Abraham opblaasbaar 2.8 mtr. hoog. Incl. luchtpomp. Art. 010070

Een Abraham opblaasbaar van 2.8 meter hoog is een feestelijke en opvallende decoratie die perfect is om de verjaardag van een man te vieren die de leeftijd van 50 jaar heeft bereikt. Deze opblaasbare Abraham is vervaardigd uit duurzaam en waterafstotend materiaal, wat ervoor zorgt dat het feestelijke beeld bestand is tegen verschillende weersomstandigheden.

De opblaasbare Abraham is zeer gedetailleerd en realistisch vormgegeven, met een volle baard en een feestelijke outfit. De opblaasbare pop is voorzien van diverse accessoires, zoals een feesthoed en een banner met de tekst "50 jaar".

Om de opblaasbare Abraham op te zetten is een luchtpomp nodig. Deze pomp wordt meegeleverd bij de aanschaf van de opblaasbare pop. De luchtpomp heeft een vermogen van minimaal 200 watt, wat ervoor zorgt dat de opblaasbare Abraham snel en gemakkelijk kan worden opgeblazen. Het opzetten van de opblaasbare Abraham duurt slechts enkele minuten en kan door één persoon worden uitgevoerd.

De opblaasbare Abraham is gemakkelijk te verplaatsen en kan worden gebruikt als een opvallende decoratie voor verschillende evenementen. Zo kan de opblaasbare pop bijvoorbeeld worden ingezet bij verjaardagsfeesten, jubilea en andere feestelijke gelegenheden.

Kortom, een opblaasbare Abraham van 2.8 meter hoog is een opvallende en feestelijke decoratie die zorgt voor een gezellige en feestelijke sfeer op verschillende evenementen. Met de meegeleverde luchtpomp is de opblaasbare pop gemakkelijk op te zetten en kan deze snel worden verplaatst naar verschillende locaties.