Abraham / leeftijdspop opblaasbaar hoog 4.2 mtr incl. blower

Abraham / leeftijdspop opblaasbaar hoog 4.2 mtr incl. blower is een indrukwekkend feestartikel dat vaak wordt gebruikt bij het vieren van de 50ste verjaardag van een man. Het opblaasbare figuur is gemaakt van stevig PVC-materiaal en heeft een realistische uitstraling van een mannelijke persoon van middelbare leeftijd.

Het opblaasbare Abraham figuur is gedetailleerd en heeft veel kenmerken die typerend zijn voor mannen van deze leeftijd. Zo heeft het figuur een grote buik en draagt het een spijkerbroek, overhemd en stropdas. Het gezicht van het figuur is ook gedetailleerd met rimpels, baard en snor en een bril. Het figuur heeft een vrolijke uitstraling en is bedoeld om het feest compleet te maken.

Het opzetten van het Abraham opblaasbare figuur is eenvoudig. Het figuur wordt geleverd met een elektrische blower, die het figuur binnen enkele minuten opblaast en stevig op zijn plaats houdt. Het figuur kan op verschillende locaties worden opgezet, zowel binnen als buiten. Zo kan het figuur in de tuin worden geplaatst, op de oprit of op het balkon.