Skydancer Abraham circa 3,5 mtr hoog incl. motor. Art.010334

Een Skydancer Abraham is een opvallende en feestelijke decoratie die perfect is voor speciale gelegenheden zoals jubilea, verjaardagen, feestdagen en andere festiviteiten. Deze Skydancer is ontworpen als een enorme opblaasbare pop die lijkt op een vrolijke en dansende Abraham. Met een hoogte van ongeveer 3,5 meter is het een indrukwekkende verschijning die de aandacht trekt van iedereen die in de buurt is.

De Skydancer Abraham wordt geleverd met een krachtige motor die zorgt voor de beweging van de opblaasbare pop. De motor is van topkwaliteit en heeft een vermogen van minimaal 200 watt, waardoor de Skydancer Abraham soepel en zonder problemen kan bewegen. Het materiaal van de pop is van stevig nylon en de kleuren zijn helder en opvallend, waardoor de Skydancer Abraham van grote afstand te zien is.

De opblaasbare pop is gemakkelijk op te zetten en te gebruiken. Het wordt geleverd met een set instructies die u stap voor stap door het proces leiden, zodat u binnen enkele minuten een prachtige Skydancer Abraham heeft staan. De motor wordt aangesloten op een stopcontact en de Skydancer Abraham begint meteen te bewegen en te dansen op de muziek.

Kortom, de Skydancer Abraham is een geweldige manier om uw feest of evenement extra feestelijk en opvallend te maken. Het is een indrukwekkende verschijning die zeker de aandacht trekt en de sfeer verhoogt.