Annuleringsverzekering

U gaat een evenement, feest, jubileum of opening organiseren en u bent afhankelijk van de weersomstandigheden of andere onverwachte zaken?
De Materiaalservice heeft daarvoor twee mogelijkheden:

 

Mogelijkheid  1

In geval van annulering wordt bij 14 dagen of minder voor de huurdatum 85% van de huur in rekening gebracht. Bij 15 dagen of meer voor de huurdatum bedragen de kosten 50% van de huur.  Bij annulering 3 dagen voor huurdatum en of op de dag zelf en bij niet afhalen van de artikelen wordt 100% van het verschuldigde bedrag in rekening gebracht.Annulering dient schriftelijk te geschieden. t.
 

Mogelijkheid  2

Goed & slecht weer verzekering
Wellicht bent u geïnteresseerd in onze annuleringsverzekering. U kunt dan tot 3 dagen voor de huurdatum kosteloos annuleren of, mits beschikbaar een attractie/product omwisselen.  (LET OP: als uw huurdatum bijvoorbeeld 20 april is, dient u dus uiterlijk 16 april voor 00.00 uur dit per mail aan ons door te geven. Het tijdstip van ontvangst van de mail bij ons is bindend). Indien het een duurder product is moet u wel de extra kosten bij betalen. Indien het een product is wat goedkoper is, u kunt ook meerdere producten kiezen, toch nog goedkoper is wordt helaas geen geld terug betaald. Indien u het geheel wilt verplaatsen om welke reden dan ook is dit mogelijk u ontvangt dan een coupon t.w.v. het totaal bestelde bedrag welke u kunt gebruiken bij het plaatsen van een nieuwe bestelling. U kunt nu binnen 13 maanden een nieuwe activiteit/feest o.i.d. plannen voor dezelfde huursom.

De kosten welke wij u berekenen voor niet leden (lid worden) bedragen:
€ 25,- + 10% van het huurbedrag excl. BTW.
 

De kosten welke wij berekenen indien u lid bent  van Materiaalservice bedragen:
€ 5,- + 5% van het huurbedrag excl. BTW.