Ballenbad huisje afm. 3 x 4 mtr. incl. blower

Aantal:

121,00

1 dag 

excl. BTW

146,41

1 dag

incl. BTW

In Winkelwagen
Ballenbak Huisje 3 x 4 mtr. incl. blower
>
  • Ballenbak Huisje 3 x 4 mtr. incl. blower
<

Omschrijving

Let op kan/mag niet op kunstgras geplaatst worden. Luchtkussen beschadigd dan. Springkussen / ballenbad.in de vorm van een huisje. Het dak kan eraf maar is niet aan te raden wat dan vliegen de ballen alle kanten op. (vermiste ballen moeten wij helaas berekenen.)

 

Luchtkussen loopt leeg.

Controleer of de blower (luchtpomp) nog aanstaat.

Dat is gecontroleerd maar luchtkussen wordt niet hard.

Controleer of alle luchtsluizen dicht zijn en het inblaas stuk van blower (luchtpomp) niet gedraaid zit.

De blower (luchtpomp) valt uit.

Is er een stop gesprongen? Ja, deze vervangen.

De blower stopt en stroom aanvoer is goed

U heeft dan mogelijk met een te dunnen of te lange verlengsnoer gewerkt en heeft de blower te weinig stroom ontvangen en is thermisch uitgevallen. Mogelijk na…….. min. uur gaat hij het weer doen. Soms blijvend beschadigd en is helaas het springplezier voorbij.

 

De stop springt als ik de blower aansluit.

Mogelijk hebt u meerdere attracties welke blowers o.i.d. gebruiken en alles te gelijk aangezet. Dus piekspanning. Sluit de blowers /apparatuur 1 voor 1 aan.

Een naad van het luchtkussen gaat open maar er is nog geen gat.

Neem direct tel. op met 07605419000 en vraag advies. De naden van onze luchtkussens zijn niet enkele gestikt maar meestal 4 x Soms volstaat het om plakband te plakken soms moeten wij een kussen omwisselen.

 

Het gat regenen wat nu?

Luchtpomp (blower) moet aanblijven zodat het water niet in het luchtkussen kan dringen.( het luchtkussen is grotendeels overdekt)  Er verschijnen talloze luchtbelletjes in de naden. Daardoor komt lucht zodat er geen vocht in het luchtkussen komt. Als de regen is gestopt springvlak droog dweilen en de kinderen kunnen weer springen.