Ballenbad huisje afm. 3 x 4 mtr. incl. blower Art. 135805

Het huren van het Ballenbad huisje is een uitstekende manier om uw feest of evenement af te maken. Het is een echte blikvanger om meer vrolijkheid te geven aan uw feest of evenement!

Het Ballenbad maakt het perfect voor themafeesten, verjaardagsfeestjes, buurtfeesten en andere speciale gelegenheden. De kleurrijke afbeeldingen zorgen voor een sprookjesachtige sfeer die kinderen en volwassenen zeker zal aanspreken.

Het Springkussen / Luchtkussen is eenvoudig op te zetten en gemakkelijk af te breken. een helpende hand van ons is altijd mogelijk. het springkussen is bestemd voor alle locaties buiten, binnen ,op een gras veld of in een winkelcentrum het kan allemaal!

Het Ballenbad luchtkussen biedt kinderen en volwassenen van alle leeftijden de mogelijkheid om plezier te hebben en het de dag van hun leven mee te maken. voor de vrolijkste ervaringen en leukste herinneringen!

Kortom, het huren van het Springkussen / Luchtkussen ballenbad is een gegarandeerde manier om uw feest of evenement een succes te maken. dus aarzel niet en bestel nu op onze site!

Voor vragen of andere meldingen kunt u ons altijd contacteren via de site!