Levering of ophalen van materialen.

Levering en ophalen/retour bezorgen van materialen.

OPHALEN EN RETOUR BEZORGEN VAN MATERIALEN/ ATTRACTIES.

Materiaalservice heeft de service dat gehuurde materialen en attracties 1 dag voor huurdatum opgehaald kunnen worden. Dit kan tussen 15.00 en 17.30 uur.  Ophalen op huurdag zelf is ook mogelijk van 8.30- 10.00 uur of in de midag van 15.00-17.30 uur Op zon- en feestdagen kunnen deze tijden veranderen. Retour bezorgen van materialen en attracties dag na huurdatum tusen 8.30 uur en 10.00 uur of op huurdag tussen 15.00-17.30 uur. Op zon- en feestdagen kunnen deze tijden veranderen. Doorgaans zijn wij op zondagen gesloten. Buiten deze openingstijden kunt u geen materialen en attracties ophalen of terug bezorgen. De openingstijden van onze winkel en kantoor zijn totaal anders als die van onze magazijnen.

BEZORGEN VAN ATTRACTIES EN MATERIALEN.

Materiaalservice heeft verschillende transportmiddelen tot haar beschikking. In regio met de postcodes 48,49,50, e.d. bezorgen wij bijna dagelijks. Hierdoor kunnen wij in dit gebied tegen zeer scherpe tarieven bezorgen. Bezorgen van materialen en attracties is 1 dag voor huurdatum en ophalen 1 dag na huurdatum tussen 8.00 en 17.30 uur. Op zon- en feestdagen wijken deze bezorgtijden af. Bezorgtarieven zijn bepaald met minimaal 2 personen hulp bij bezorgen en ophalen. Inbegrepen bij bezorgen en ophalen is maximaal 15 min.  ingepland. Wachttijden van chauffeur moeten wij helaas doorbelasten.

HULP BIJ OP-AFBOUW

Materiaalservice kan ook assisteren bij op-en afbouw van decors/attracties en materialen. Hiervcoor hanteren wij een uurprijs  welke per eenheid van 15 min. afgerond naar boven wordt berekend. Bij opdracht/bestelling dient dit duidelijk vastgelegd te worden. Op laatste moment dit in passen is meestal niet mogelijk.