Springkussens of luchtkussens huren doet u bij Materiaalservice, de grootste van Breda!

Er is altijd tijd voor een feestje! En om het feest nog completer te maken hebben wij voor u een ruim assortiment aan springkussens. Van kleine opblaasbare kastelen tot roetsbanen en van indoor springkussens tot outdoor springkussens. Hier op onze website kunt u rustig even een kijkje nemen, er is meer dan genoeg keuze!

U kunt er voor kiezen om springkussens zelf af te komen halen, maar ook kunnen wij overal in Nederland bezorgen. Spel- of springkussen kunnen wij voor u begeleiden zodat u geen omkijken heeft naar de kinderen op het springkussen.

Bij ons kun je al een springkussen huren vanaf € 39,00 (excl. BTW) per dag! Mocht u nog vragen hebben dan kunt u bellen naar ons kantoor in Breda op 076 - 541 9000. Wij informeren u graag over onze mogelijkheden van springkussen verhuur.

 

Naast springkussens verhuurt Cees van der Horst Organisatie en Evenementen nog heel veel andere attributen. Hiervoor kunt u verder kijken op onze websites www.materiaalservice.nl,  www.bredaspringkussenverhuur.nl en www.ceesvanderhorst.com.

Like ook onze Facebook pagina om kans te maken op te gekke prijzen!