Welkom bij de goedkoopste gasvuller van Breda!

Bent u klaar voor het heerlijke buitenweer? Zijn uw gasslangen waarvan de maximale leeftijdsduur 2 jaar is nog intact? Is uw gas nog op voorraad? Werken uw gasheater en barbecue nog? Is uw antwoord nee, kom dan eens langs bij Weidehek 2 te Breda.

Sinds 2003 zijn wij de trouwe gasleverancier van Breda en omstreken. Wij leveren gas aan verschillende (gas)particulieren en consumenten uit Breda en regio. Wij verkopen gas, verwisselen uw lege gasflessen in volle gasflessen en retourneren uw gasflessen. Daarnaast verkopen wij ook gasbenodigdheden als drukregelaars, gasslangen, gasheaters, gasverwarmers, gasbarbecues etc. U kunt ons vinden in Breda aan Weidehek 2.

Een opkomend merk dat wij verkopen is Barbecue Gas. Wij zijn in Breda de enige die deze flessen verkopen. Dit is een nieuwe en moderne gasfles. Deze gasfles is voorzien van een Quick Snap Methode! Dit wordt duidelijk als u onderstaand gasfilmpje ziet. Hierdoor kunt u makkelijk een lege gasfles verwisselen voor een volle gasfles en bespaart het u veel kracht en moeite om deze gasfles te vervangen. Ook is dit model veel lichter dan zijn voorganger de Groene Stalen gasfles. Doordat het formaat klein is, is deze gasfles ook handig mee te nemen! Deze fles brengt geen beschadigingen aan uw gazon of terras. Dit komt door de rubberen onderkant.