Kinderspeelpaleis Springkasteel,Ballenbad,Speelkussen en dit alle maal in een speeltoestel. Afm 9 x 3 x 3 mtr. Art.010150

Het Kinderspeelpaleis is een fantastische attractie voor kinderen van alle leeftijden. Dit speeltoestel combineert verschillende attracties in één, waaronder een springkasteel, ballenbad en speelkussen, waardoor kinderen zich urenlang kunnen vermaken en zich helemaal kunnen uitleven.

Het Kinderspeelpaleis heeft een indrukwekkende afmeting van 9 x 3 x 3 meter en biedt daarmee voldoende ruimte voor kinderen om te spelen en te ravotten. Het springkasteel is voorzien van hoge wanden en een veiligheidsnet, waardoor kinderen veilig kunnen springen en stuiteren. Het ballenbad is gevuld met duizenden kleurrijke ballen en biedt kinderen de mogelijkheid om te duiken, te rollen en te zwemmen in een zee van ballen. Het speelkussen biedt extra speelplezier met diverse obstakels, glijbanen en klimrekken.

Het Kinderspeelpaleis is gemakkelijk op te zetten en af te breken en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Het is perfect geschikt voor verjaardagsfeestjes, schoolfeesten, buurtfeesten, festivals en andere evenementen waar kinderen aanwezig zijn.

Bovendien is het Kinderspeelpaleis voorzien van vrolijke en kleurrijke thema's, waardoor het een feestelijke uitstraling heeft. 

Kortom, het Kinderspeelpaleis is de ideale attractie voor elk evenement waar kinderen aanwezig zijn. Het biedt een veilige en uitdagende speelomgeving voor kinderen en zorgt voor urenlang speelplezier. Neem contact met ons op voor meer informatie over het huren van deze attractie en maak uw evenement onvergetelijk voor de kinderen!