Klantenservice

KLANTENSERVICE van MATERIAALSERVICE BREDA

Als klant en besteller van attracties heb je soms vele vragen want het is niet je dagelijkse werk het huren van een springkussen, decor of attractie. Materiaalservice Breda heeft een jaren lange ervaring en enorm veel expertise om u te helpen en te adviseren bij het kiezen van de juiste attractie of materialen. Onze telefonische helpdesk is van maandag tot en met zaterdag telefonische bereikbaar van 9.00 uur tot 17.30 uur met uizondering van de feestdagen. Duidelijk gaat onze voorkeur uit naar telefonsich contact en niet naar mail contact. Onze artikelen/attracties en materialen lenen zich niet goed voor antwoorden per mail. In vele gevallen zijn meerdere opties mogelijk. Vandaar dat vragen per mail ook niet snel beantwoordt worden want wij nemen ruim de tijd de vragen die telefonische gesteld worden uitgebreid te beantwoorden.

STORINGEN OF EEN DEFECT.

 Gehuurde / bestelde materialen zoals spingkussens, licht en geluid e.d. worden altijd vooraf door onze medewerkers uitvoerig getest voor uitgifte/bezorging  van deze materialen/attracties. Bij afhalen worden alle materialen "werkend" getoond zodat het springkussen, lichtinstallatie e.d. ook werkend meegaat met de klant. Bij bijna alle artikelen/springkussens/ decors etc. zijn staan ook op de website gebruiksaanwijzingen.  Advies van Materiaalservice is ook de geleverde materialen welke 1 dag voor huuratum opgehaald of geleverd worden direct te testen. Dan kunnen eventuele vragen of technische storing meestal telefonisch opgelost worden. Vervelend genoeg is helaas het geven dat een lamp, blower van een sprinkussen, naad van een springkussen ondanks onze goed zorgen plotseling kapot gaat of open springt. Dat vinden wij enorm vervelend en indien mogelijk zullen wij trachten dit te herstellen. U deint altijd direct een storing of mankement te melden. Buiten onze kantooruren verzoeken wij u een mail te zenden. Ook buiten kantooruren controleren wij met regelmaat onze mail. 

Materiaalservice Breda is bereikbaar op tel. 076-5438101 tussen 8.30 en 21.00 uur op maandag tot en met vrijdag. Op zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur. Buiten deze uren per mail op info@materiaalservice.nl welke ook met regelmaat wordt gecontroleerd.