Lidmaatschap Materiaalservice

Lidmaatschap
Bij Materiaalservice staan leden en het bieden van werkgelegenheid aan mensen met een beperking of handicap voor op. Leden bepalen mee het assortiment, huren tegen zeer redelijke prijzen (zeg maar gerust goedkoop*), hebben vele voordelen zoals mooi/slechtweer verzekering, huur aanhangwagens, eenvoudig bestelsysteem, extra aanbiedingen & ruime ophaal en terug breng mogelijkheden.

Op deze wijze kunnen scholen, bejaardencentra, ouderenverenigingen, sportverenigingen, buurtvereniging etc. toch tegen zeer redelijke tarieven materialen en attracties huren. Het assortiment wat Materiaalservice biedt is zeer ruim te noemen en omvat eigenlijk alle facetten van attractie-/party-/decor-/materiaal verhuur. De lidmaatschapsinkomsten worden besteed voor het vernieuwen van spelmateriaal en nieuwe attracties waar vanuit de leden vraag naar is.

Eenmaal per jaar, in de maand december, wordt naar de leden een enquête verzonden. Door middel van deze enquête worden 2 maatschappelijk projecten uitgekozen welke Materiaalservice zowel financieel als met materialen en kennis gaat ondersteunen. Met deze enquête wordt tevens de behoeftes bepaald welke materialen of attracties de leden missen in het assortiment.

Het lidmaatschap bedraagt € 45, - excl. BTW per jaar.

 

Werkgelegenheid

Materiaalservice biedt stage plaatsen voor stagiaires met een beperking, neemt indien de functie het toelaat medewerkers met een beperking of handicap aan, biedt ruimhartig re-integratie werkplekken of werkervaringsplaatsen aan voor instanties zoals Sterk in Werk, Amarant, Sovak en vele anderen.

 

Dus Materiaalservice doet echt aan MVO

Zoals u zult begrijpen is voor de Materiaalservice MVO geen kreet maar een missie. Al meer dan 15 jaar zijn we actief bezig met duurzaam en maatschappelijk ondernemen. Nog enkele voorbeelden: Vrachtwagens zijn uiteraard uitgerust met een roetfilter, bij aanschaf van transport middelen is niet de prijs maar CO2 uitstoot doorslaggevend voor de aanschaf/vervanging. LED verlichting, Eco computersystemen, energie zuinige blowers (luchtpompen) e.d. zijn voor ons een vanzelfsprekendheid.


Scheiding van rest producten zoals: papier/keukenafval/blik-ijzer e.d. vinden wij belangrijk. Maar ook van een niet meer courante attractie een nieuwe attractie of spel maken zodat materialen hergebruikt kunnen worden is in de optiek van onze bedrijfsvoering belangrijk.
De triple-P benadering wordt door ons gekoesterd en is beleid bepalend.

 

Het lidmaatschap geeft vele voordelen, zoals:

   • Speciale ledenprijzen met kortingen van 5% tot 50%!
   • Borg van slechts € 50, -, waar dat voor niet-leden € 100, - tot € 200, - is.
   • Alle prijzen op de site worden ook inclusief BTW weergegeven.
   • Ruime ophaal en terugbreng tijden. U kunt de materialen een dag voor de huurdatum ophalen vanaf 14.00 uur. De materialen mogen de dag na de huurdatum teruggebracht worden tot 11.00 uur. Op zondag doorgaans op afspraak. In seizoen op zondagen open van 10.00 tot 12.00 uur.
   • Gebruik van een aanhangwagen slechts €12,10 incl. BTW en bij bestellingen boven de €100, - gratis.
   • Hulp bij boeken artiesten, tenten, advies, organisatie van een zeskamp of evenement e.d. (Leden van Materiaalservice helpen wij graag bij het boeken van artiesten, acts, muziek maar ook advies betreffende tenten, verwarming etc. Kortom, wij adviseren u geheel gratis. U dient wel telefonisch contact op te nemen)
   • Mogelijk voor het afsluiten van een zogenaamde “slecht weer of mooi weer verzekering” voor slechts € 5, - incl. BTW en 5% van huursom.
   • Direct zichtbaar of materialen/attracties/decor e.d. beschikbaar zijn en direct kunnen reserveren en indien gewenst direct te betalen via Ideal en dit 24 uur per dag en 7 dagen per week.
   • En hopelijk voor u ook een belangrijk aspect u zorgt voor werkgelegenheid van een doelgroep welke moeilijk aan werk komt. Door het plaatsen van bestellingen en het aangaan van een lidmaatschap bij Materiaalservice steunt u direct en indirect vele organisatie zoals sportclubs, ouderverenigingen etc.

Voorwaarden

Een lidmaatschap geldt voor de duur van 1 jaar Een lidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december Indien u later instapt wordt het lidmaatschap ook voor 1 jaar berekend. Opzeggen van het lidmaatschap dient minimaal 1 maand voorafgaand aan het nieuwe lidmaatschapsjaar te geschieden. Dat betekent dat uw afmelding uiterlijk 30 november van het lopende jaar bij ons binnen dient te zijn Opzeggen van het lidmaatschap dient schriftelijk te geschieden Indien u uw lidmaatschap op heeft gezegd kunt u 15 jaar na het beëindigen van uw lidmaatschap geen lid meer worden en zodoende ook niet profiteren van de voordelen. Soms is er een wachtlijst voor u branch/school/vereniging e.d. Informeer vooraf of dit voor u vereniging/sportclub o.i.d. van toepassing is.

Lidmaatschap proberen?

Wanneer u dit unieke ledensysteem liever eerst zelf wilt ervaren, kunt u gebruik maken van een proefaccount waarmee u alle mogelijkheden, zoals de voordelige prijzen, van een lidmaatschap ziet. Dit proefaccount is 7 dagen geldig, gedurende deze 7 dagen kunt u echter nog niets bestellen met dit account. Wel kunt u op elke moment in deze proefperiode al lid worden.

Wanneer het proefaccount afloopt, krijgt u automatisch een melding waarmee u een lidmaatschap kunt aanmaken.


Crowdfunding

Materiaalservice maakt tot op heden nog geen gebruik van crowdfunding. Wel houden we deze ontwikkeling nauwlettend in gaten en zien hier wel mogelijkheden voor zoals:

 • Uitbreiding werkplaatsen
 • Extra uitbreiding verhuur assortiment
 • Zonnepanelen
 • Indien u op de hoogte gehouden wilt worden, zodat indien wij mogelijk een project starten u ook mee kunt participeren, houden wij u graag via onze nieuwsbrief op de hoogte.

Aanmelden voor deze nieuwsbrief? Stuur een mail naar info@materiaalservice.nl

 

* Materialen/attracties
Op alle attracties en materialen is een ledenprijs van toepassing. In sommige gevallen worden, bijvoorbeeld bij opblaas attracties/luchtkussens, sommige attracties/luchtkussen die ook commercieel goed verhuurbaar zijn door vorm en/of uiterlijk, minder forse kortingen toegekend. Daar tegen over staat dat in zelfde productlijn op luchtkussens/attracties forse kortingen van 20 tot soms wel 50% verleend worden. Deze werkwijze is nog noodzakelijk om voldoende