luchtkussen / springkussen Kasteel met glijbaan. Afmetingen circa 5.15 x 5.95 mtr Hoogte 4 mtr.

Een luchtkussen of springkussen kasteel met glijbaan is een fantastisch idee voor elk feest of evenement. Met afmetingen van circa 5.15 x 5.95 meter en een hoogte van 4 meter biedt dit kasteel voldoende ruimte voor kinderen en volwassenen om te spelen en te genieten van een leuke tijd. Het luchtkussen is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en kan gemakkelijk worden opgezet en afgebroken door een professioneel team.

Het kasteel is ontworpen met een uniek middeleeuws thema en is voorzien van kleurrijke decoraties en een opblaasbare glijbaan. Het biedt een veilige en leuke manier voor kinderen om actief te zijn en te genieten van de buitenlucht. Het kussen is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaam en veilig zijn voor gebruik. Het oppervlak van het kussen is zacht en glad, waardoor kinderen veilig kunnen spelen zonder zich te bezeren.

Het springkussen kasteel met glijbaan is geschikt voor verschillende evenementen, zoals verjaardagsfeestjes, familiefeesten, schoolfeesten, sportevenementen, buurtfeesten en meer. Het is ook een populaire attractie voor commerciële evenementen zoals festivals, beurzen en pretparken.

Wanneer u het luchtkussen huurt, wordt het geleverd met alle benodigde apparatuur, waaronder een blower om het kasteel op te blazen en haringen om het stevig op zijn plaats te houden. Er wordt ook een professioneel team meegeleverd om het kasteel op te zetten, af te breken en te begeleiden tijdens het gebruik.

Kortom, het huren van een springkussen kasteel met glijbaan is een fantastische keuze voor elk feest of evenement. Het biedt een veilige en leuke manier voor kinderen en volwassenen om te spelen en te genieten van de buitenlucht, terwijl het ook een unieke en kleurrijke uitstraling aan uw evenement geeft.