Luchtkussen / Springkussen Spookkasteel met glijbaan afm. 7.2 x 5.1 mtr. Hoog 4.4 mtr. Art.999011

Het Luchtkussen Spookkasteel met glijbaan is een perfecte attractie voor ieder evenement waarbij kinderen de hoofdrol spelen. Dit opblaasbare kasteel heeft de vorm van een spookkasteel en biedt een unieke en spannende ervaring voor kinderen van alle leeftijden. Met een afmeting van 7.2 x 5.1 meter en een hoogte van 4.4 meter, biedt het kasteel voldoende ruimte voor kinderen om te springen, klimmen, glijden en spelen.

Het Luchtkussen Spookkasteel met glijbaan is voorzien van verschillende speelelementen, zoals een glijbaan, een springkussen en obstakels waar kinderen overheen kunnen klimmen. Dit maakt het kasteel tot een attractie waar kinderen hun energie kwijt kunnen en hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan.

Het opzetten en afbreken van het Luchtkussen Spookkasteel met glijbaan is eenvoudig en kan binnen enkele minuten worden gedaan. De attractie wordt geleverd met een professionele begeleiding, die ervoor zorgt dat de kinderen op een veilige manier kunnen spelen en plezier hebben. Daarnaast is het spookkasteel gemaakt van duurzaam materiaal en is het geschikt voor gebruik binnen en buiten.

Het huren van het Luchtkussen Spookkasteel met glijbaan is de perfecte manier om ieder kinderfeestje, schoolfeest, of familie-evenement onvergetelijk te maken. 

Kortom, het Luchtkussen Spookkasteel met glijbaan is een attractie die garant staat voor uren speelplezier en avontuur voor kinderen. Neem contact met ons op voor meer informatie over het huren van deze attractie en maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring!