Ooievaar (groot) opblaasbaar hoogte 4,5 mtr incl. blower (luchtpomp)

Bent u op zoek naar een opvallende manier om de geboorte van uw kindje te vieren? Dan is het huren van een grote opblaasbare Ooievaar van 4,5 meter hoog een geweldige optie! Deze opblaasbare Ooievaar is een fantastische manier om uw blijdschap te tonen aan uw familie, vrienden en buren.

De opblaasbare Ooievaar wordt geleverd met een blower (luchtpomp) waarmee het eenvoudig en snel opgezet kan worden. De blower dient constant te draaien om het opblaasbare figuur in de lucht te houden. Daarnaast wordt de Ooievaar geleverd met stokken en touwen om het goed vast te zetten op de grond. Op deze manier kan de Ooievaar veilig buiten geplaatst worden, zonder dat deze omvalt of wegwaait.

De Ooievaar is gemaakt van stevig materiaal dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Zo kan het bijvoorbeeld niet zomaar kapotwaaien of beschadigen door regen. De Ooievaar is ook gemakkelijk op te vouwen en op te bergen in een bijgeleverde tas. Op deze manier neemt het weinig ruimte in beslag en is het gemakkelijk te vervoeren.