Rodeo stier incl. valkussen op 230 Volt.

De Rodeo Stier is een populaire attractie die voor veel spanning en sensatie zorgt op feesten en evenementen. Deze attractie is geschikt voor jong en oud en zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Bij het huren van de Rodeo Stier wordt er ook een valkussen geleverd, waardoor de veiligheid van de deelnemers gewaarborgd wordt.

De Rodeo Stier werkt op 230 Volt en is eenvoudig te bedienen. De stier is voorzien van een zacht valkussen dat ervoor zorgt dat deelnemers veilig kunnen vallen. 

De Rodeo Stier is ideaal voor diverse evenementen zoals bedrijfsfeesten, sportevenementen, festivals en verjaardagsfeesten. Het is een perfecte manier om deelnemers uit te dagen en hun uithoudingsvermogen te testen. De stier kan op verschillende snelheden en niveaus worden ingesteld, zodat de attractie geschikt is voor zowel beginners als gevorderden.

Bij het huren van de Rodeo Stier kunt u ook andere attracties en spellen bijboeken om uw evenement compleet te maken. Denk bijvoorbeeld aan een springkussen of een popcornmachine. Wij helpen u graag om van uw evenement een groot succes te maken.

Kortom, de Rodeo Stier is een attractie die voor veel spanning en sensatie zorgt op elk evenement. Neem contact met ons op voor meer informatie over het huren van deze attractie en maak uw evenement onvergetelijk!