Sarah 50 jaar

Word jij binnekort 50 of ken jij iemand die 50 wordt en een Sarah wordt? Dan zijn deze Sarah artikelen iets voor jou. Deze Sarah poppen en artikelen zijn perfect voor als jij 50 wordt. Laat aan heel de straat zijn dat jij Sarah bent met deze opvallende leuke poppen!

Of je de Sarah 50 pop nu gaat gebruiken voor een weekje om te laten zien dat je 50 bent of dat je de Sarah pop gaat gebruiken voor een leuke binnekomer voor je gasten. De poppen zijn voor elk scenario goed!

Dus twijfel niet en en neem nu contact met ons op en huur nu jouw Sarah 50 artikelen om jouw 50ste verjaardag af te maken en een echte Sarah te zijn!

Hieronder een aantal toffe suggesties:

Een leuke Sarah pop van 4 meter hoog die er wat ouder uitziet door haar grijze haren met een leuke grappige outfit inclusief luchtpomp om de pop mee op te blazen:

Sarah pop 4 meter hoog

Een wat jongere jarige jet pop met een bordje van 18 die we uiteraard kunnen veranderen naar 50 zodat die ook te gebruiken is als Sarah pop:

jarige jet 3,5 meter hoog

Een Sarah opblaasbare boog met verkeersborden en Sarah op de boog van 3 meter hoog bij 2.10 meter breed zodat je er een leuke ingang van kan maken om onderdoor telopen:

opblaasbare Sarah boog

Opblaasbare tiroler Sarah van 4 meter hoog met een biertje vast en twee blonde vlechte met een leuk oktoberfest achtig outfit aan met de tekst erop: 'bier hier!!'. leuk voor een Sarah die ook wel van een drankje houdt:

tiroler Sarah 4 meter hoog

Sarah van 3 meter hoog met een flesje bier vast met een verkeersbordje van 50 erop om aan iedereen te laten zien dat je 50 bent:

Sarah 3 meter hoog met bier en bordje

Stoffen Sarah pop met 50 Sarah 50 hoedje op om voor de deur te zetten om aan iedereen te laten zien dat je 50 bent:

Stoffen Sarah met 50 hoedje

Stoffen Sarah pop met brilletje en oud bollig hoedje op om voor in een stoeltje voor de deur te zetten:

Stoffen Sarah met brilletje en hoedje