Opblaasbare Sarah / Tiroler/ Tiroler Pop Heidi van maar liefst 4 mtr hoog!

Een opblaasbare Sarah of Tiroler Pop Heidi is een feestelijke decoratie die zeker de aandacht zal trekken. Deze gigantische poppen zijn maar liefst 4 meter hoog en zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. De opblaasbare Sarah is een veelgebruikte decoratie voor iemand die 50 jaar wordt, terwijl de Tiroler Pop Heidi populair is voor Oktoberfest-feesten.

De opblaasbare poppen zijn eenvoudig op te blazen en te installeren, waardoor ze snel en gemakkelijk op te zetten zijn voor een feestelijke gelegenheid. Door de omvang van deze poppen zorgen ze voor een opvallend en indrukwekkend decor op ieder feest of evenement.

De opblaasbare Sarah en Tiroler Pop Heidi zijn zeer gedetailleerd ontworpen met realistische kenmerken, zoals een mooi gezicht, haren en kleding die zorgen voor een authentieke uitstraling. De Tiroler Pop Heidi is gekleed in een traditionele Tiroler outfit, inclusief een dirndl-jurk en hoed, terwijl de opblaasbare Sarah gekleed is in een feestelijke outfit met ballonnen en een sjerp om haar leeftijd te markeren.

Deze gigantische poppen zijn een fantastische manier om een feestelijke sfeer te creëren en zijn perfect voor elk type feest of evenement. Ze zijn een geweldige manier om de aandacht te trekken