SNEEUWMACHINE

SNEEUWMACHINE (EFFECTMACHINE)

Materiaalservice Breda verhuurt vele effect machines zoals onder andere sneeuwmachines. Van kleine handzame sneeuwmachines tot grote sneeuwmachines met krachtige windmachines zodat het bereik van de sneeuwvlokken nog groter wordt. Afhankelijk van de sneeuwmachine die u heeft gehuurt is ook het verbruik (sneeuwvloeistof) van de sneeuwmachines hiervan afhankelijk. Globaal kunt u als richtlijn hanteren 0,5 ltr. per 5 a 10 min. bij gebruik als effect machine. Materiaalservice Breda verhuurt zoals al gemeld vele soorten effectmachines zoals, valgordijn, bellenblaasmachine, windmachines, confettie shooters en vele andere effecten. Als u een speciaal effect zoekt en het staat niet op onze website of kunt dat niet vinden adviseren wij u om telefonisch contact op te nemen.

Ophalen van gehuurde effectmachines zoalsbijvoorbeeld een sneeuwmachine is 1 dag voor de huurdatum en retour bezorgen is 1 dag na de huurdatum. Als een ven deze dagen op een zondag of feestdag valt worden deze dagen mogelijk aangepast. Let wel op de openingstijden van onze magazijnen deze wijken sterk af van onze openingstijden van kantoor en feestwinkel.

Bezorgen van effectmachine (of materialen)

Ook kan Materiaalservice Breda de gehuurde materialen/attracties/effectmachines bezorgen tegen de transport vergoeding. Deze wordt vastgesteld op postcode niveau. Bezorgen van gehuurde materialen is 1 dag voor de huurdatum en ophalen 1 dag na de huurdatum. Als een van deze dagen op een zondag of feestdag valt worden deze bezorgdag en ophaaldag mogelijk aangepast.