Springkussen / luchtkussen Midi overdekt jungle afm. 5,20 x 4 mtr. Art, 010215

Het Springkussen Midi Overdekt Jungle is de perfecte attractie om kinderen urenlang speelplezier te bieden tijdens een verjaardagsfeestje, buurtfeest, schoolfeest of ander evenement. Dit overdekte luchtkussen heeft een afmeting van 5,20 x 4 meter en biedt daarom genoeg ruimte voor meerdere kinderen om tegelijkertijd te spelen en te springen.

Het Jungle-thema van het springkussen spreekt tot de verbeelding van kinderen en zorgt voor een avontuurlijke sfeer. Met afbeeldingen van tropische planten, dieren en andere jungle-elementen op de muren en het dak van het luchtkussen, zullen kinderen zich wanen in een echte jungle.

Het springkussen is overdekt, waardoor kinderen bij alle weersomstandigheden kunnen spelen en ouders zich geen zorgen hoeven te maken over zon of regen. De hoge wanden rondom het springkussen zorgen voor een veilige speelomgeving, terwijl het luchtkussen toch voldoende uitdaging biedt door het springen en het beklimmen van de obstakels.

Het Springkussen Midi Overdekt Jungle is eenvoudig op te zetten en af te breken. U kunt bij het huren van dit luchtkussen het laten opzetten door een van onze medewerkers. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het opzetten en afbreken van de attractie en kunt u zich volledig richten op het organiseren van uw evenement.

Ons Springkussen Midi Overdekt Jungle is geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar oud en kan worden gehuurd voor verschillende evenementen, van verjaardagsfeestjes tot grote evenementen. Het huren van het Springkussen Midi Overdekt Jungle is inclusief professionele begeleiding, zodat u er zeker van kunt zijn dat de kinderen veilig kunnen spelen en springen.

Al met al is het Springkussen Midi Overdekt Jungle de perfecte attractie voor een feest of evenement waarbij kinderen centraal staan. Met dit overdekte luchtkussen bent u verzekerd van urenlang speelplezier en avontuur. Neem contact met ons op voor meer informatie over het huren van deze attractie en maak uw evenement onvergetelijk!