Springkussen / luchtkussen Kiepauto welke kan veranderd is een glijbaan afm. lang 8.5 x breed 4.5 mtr.

Bent u op zoek naar een leuke en spannende manier om een evenement of feest op te vrolijken? Overweeg dan het huren van een springkussen / luchtkussen kiepauto die kan worden omgetoverd tot een glijbaan! Dit springkussen is perfect voor kinderen van alle leeftijden en zal zeker een glimlach op hun gezicht toveren.

Het springkussen / luchtkussen kiepauto is een geweldige manier om kinderen veilig te laten spelen. Het is ontworpen met duurzame en hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat het lang meegaat en veilig is voor kinderen om in te springen en te spelen. Het kussen is 8,5 meter lang en 4,5 meter breed, wat genoeg ruimte biedt voor veel kinderen om tegelijkertijd te spelen.

Dit springkussen / luchtkussen kiepauto is uniek omdat het kan worden omgebouwd tot een glijbaan. Kinderen kunnen naar boven klimmen en dan de glijbaan af roetsjen, wat zorgt voor extra opwinding en plezier. Het is ook gemakkelijk te installeren en af te breken, wat betekent dat het in korte tijd kan worden opgezet en dat u er geen gedoe van heeft.

Bij het huren van het springkussen / luchtkussen kiepauto, krijgt u een volledige set-up inclusief een elektrische pomp om het kussen op te blazen en ankers om het stevig op zijn plaats te houden. Onze professionele medewerkers zorgen voor de installatie en uitleg over hoe u het kussen veilig kunt gebruiken. We zorgen ook voor de afbraak en het opruimen van het kussen na het evenement.

Kortom, het huren van het springkussen / luchtkussen kiepauto is een geweldige manier om kinderen te vermaken op elk evenement. Het biedt niet alleen een leuke manier om energie kwijt te raken, maar is ook veilig en gemakkelijk op te zetten en af te breken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over het huren van dit springkussen / luchtkussen kiepauto voor uw volgende evenement!