Springkussen / luchtkussen Groene Draak afm. circa 3,9 x 3,8 mtr. Hoog circa 3.9 mtr Art. 010010

Het Groene Draak Springkussen is een kleurrijk en indrukwekkend luchtkussen dat perfect is voor feesten en evenementen waar kinderen zich kunnen vermaken en hun energie kwijt kunnen. Dit springkussen is ontworpen met als thema een groene draak, wat het een opvallende attractie maakt die de aandacht van kinderen zal trekken. Het springkussen heeft een afmeting van ongeveer 3,9 x 3,8 meter en is circa 3,9 meter hoog, waardoor het ruimte biedt voor meerdere kinderen om tegelijkertijd te springen en spelen.

Het Groene Draak Springkussen is gemaakt van duurzaam en hoogwaardig materiaal, waardoor het bestand is tegen intensief gebruik en tegen verschillende weersomstandigheden. Het springkussen is eenvoudig op te zetten en af te breken, en kan snel worden opgeblazen met behulp van een elektrische blower die wordt meegeleverd. Het springkussen is veilig voor kinderen en is voorzien van veiligheidsnetten om te voorkomen dat kinderen eruit vallen.

Het Groene Draak Springkussen is de perfecte keuze voor verjaardagsfeestjes, familiebijeenkomsten, schoolfeesten, buurtfeesten en andere evenementen waar kinderen aanwezig zijn. Het springkussen biedt urenlang vermaak en plezier voor kinderen van alle leeftijden en is een uitstekende manier om kinderen actief en bezig te houden tijdens een evenement. Het springkussen is geschikt voor zowel binnen als buiten en kan worden opgesteld in tuinen, parken, speelplaatsen, gymzalen en andere geschikte locaties.

Het huren van het Groene Draak Springkussen is een gemakkelijke en betaalbare manier om een onvergetelijke ervaring te creëren voor kinderen op uw evenement. Wij kunnen eventueel zorgen voor de levering, installatie en afbraak van het springkussen, zodat u zich kunt richten op de organisatie van uw evenement. Neem contact met ons op voor meer informatie over het huren van het Groene Draak Springkussen en maak uw evenement nog leuker en onvergetelijker!