Springkussen / luchtkussen leeuw met afmetingen 4,9 x 4,2 x 4,5 mtr.

Bent u op zoek naar een leuke attractie voor uw feest of evenement? Dan is ons springkussen in de vorm van een leeuw de perfecte keuze! Dit luchtkussen heeft een afmeting van 4,9 x 4,2 x 4,5 meter en biedt voldoende ruimte voor kinderen om te spelen en te springen.

Ons leeuwen springkussen is geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden en kan worden gebruikt voor allerlei gelegenheden, zoals verjaardagsfeestjes, buurtfeesten, schoolfeesten, en nog veel meer. Het kussen is voorzien van een vrolijk ontwerp met een grote leeuwenkop en kleurrijke accenten, waardoor het de aandacht van kinderen zal trekken en voor veel plezier zal zorgen.

Het springkussen is gemaakt van stevig materiaal en wordt geleverd met een elektrische blower om het op te blazen. Het opzetten van het kussen is eenvoudig en kan binnen enkele minuten worden gedaan. Het kussen is ook voorzien van veiligheidsnetten en -deuren om ervoor te zorgen dat kinderen veilig kunnen spelen.

Wij bieden onze leeuwen springkussen te huur aan voor een scherpe prijs. De huurprijs is inclusief de blower en bezorging en installatie op de gewenste locatie. Het is ook mogelijk om het kussen zelf op te halen en terug te brengen bij ons magazijn.

Kortom, ons leeuwen springkussen is een leuke en veilige attractie voor kinderen van alle leeftijden en is een geweldige toevoeging voor elk feest of evenement. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om het springkussen te reserveren!