Springkussen / luchtkussen Indoor afmetingen 4,2 x 3 mtr. De hoogte van het luchtkussen is 2 mtr.

Een springkussen is de perfecte attractie voor feestjes, evenementen en andere bijeenkomsten. Als je op zoek bent naar een leuk en opwindend spel om aan te bieden aan je gasten, dan is het huren van een luchtkussen een geweldige optie. Dit springkussen heeft een indoor afmeting van 4,2 x 3 meter en een hoogte van 2 meter. Het biedt ruim voldoende ruimte voor kinderen om te springen, te spelen en plezier te hebben.

Dit springkussen is uiterst veilig en betrouwbaar. Het is gemaakt van duurzame materialen en is uitgebreid getest om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Het luchtkussen is gemakkelijk op te zetten en af te breken en het vereist geen speciale vaardigheden of gereedschap om te installeren.

Het luchtkussen kan worden gehuurd voor allerlei gelegenheden, waaronder verjaardagsfeestjes, schoolfeesten, kerstmarkten, buurtfeesten en bedrijfsevenementen. Het is geschikt voor kinderen van alle leeftijden en biedt een geweldige manier om actief te zijn en plezier te hebben. Het luchtkussen is ook een uitstekende attractie voor evenementen waar kinderen aanwezig zijn, omdat het een veilige en leuke manier biedt om ze bezig te houden terwijl de volwassenen zich vermaken.

Als je geïnteresseerd bent in het huren van dit luchtkussen, dan kun je contact met ons opnemen om de beschikbaarheid te controleren en een reservering te maken.