Springkussen / luchtkussen Midi afmetingen 4 x 5.20 mtr incl. Blower

Een springkussen is een geweldige toevoeging aan elk evenement, of het nu een verjaardagsfeestje, een schoolfeest of een buurtbijeenkomst is. Onze Midi Springkussen is een populaire keuze vanwege zijn afmetingen van 4 x 5,20 meter, die groot genoeg is om kinderen urenlang te vermaken, maar toch compact genoeg is om in de meeste achtertuinen en parkeerplaatsen te passen.

Onze Midi Springkussen is gemaakt van duurzaam materiaal en is ontworpen om veiligheid en plezier te bieden aan kinderen van verschillende leeftijden. Het kussen heeft hoge opstaande randen, zodat kinderen er niet af kunnen vallen, en het is uitgerust met een blower van minimaal 200 watt, waardoor het kussen in enkele minuten volledig wordt opgeblazen.

Het huren van onze Midi Springkussen is een eenvoudig proces. Wanneer u bij ons huurt, krijgt u niet alleen het springkussen zelf, maar ook de blower, en een verlengkabel van 20 meter. We leveren het kussen op de afgesproken tijd op de door u aangewezen locatie en we zetten het kussen voor u op.

We adviseren u om het kussen op een vlakke ondergrond te plaatsen en de ruimte rondom het kussen vrij te maken van obstakels, zoals bomen, hekken of andere voorwerpen. Wanneer het springkussen niet in gebruik is, moet het worden uitgeschakeld en opgevouwen, en veilig worden opgeslagen totdat we het komen ophalen.

Als u op zoek bent naar een leuke en veilige manier om kinderen te vermaken op uw volgende evenement, is onze Midi Springkussen de perfecte keuze. Neem vandaag nog contact met ons op om uw reservering te maken en begin met het plannen van uw feestje!