Vactures

Materiaalservice Breda, dé totaalleverancier voor attractie en partyverhuur, feesten, evenementen en partijen.
Naast een ruim assortiment aan o.a. luchtkussens, spellen, decors, party meubilair, tenten en kostuums staan kwaliteit, vakkundige service, flexibel personeel hoog in het vaandel.

Of u nu op zoek bent naar een springkussen voor uw kinderfeestje, u organiseert een spetterend evenement en heeft partytenten, podia, haringkarren of poffertjeskramen nodig of u heeft een zakelijke bijeenkomst waar u o.a. beeld en geluid van belang zijn?
Materiaal Service heeft een jarenlange ervaring op het gebied van deco-/feestverhuur, het organiseren van feesten en evenementen, zowel zakelijk als particulier.

 

Commerciële Stagiair(e)


Standplaats: Breda

Op zoek naar een stage waarbij je ervaring en diepgang op doet? Wij bieden jou de mogelijkheid om voor een om jouw ervaringsportfolio uit te breiden en te werken aan jouw onderscheidende competenties.

De stage betreft een meeloopstage, waarbij jij ondersteunt en wordt gecoacht. Als stagiair(e) houdt jij je bezig met;

-         Het meelopen met diverse commerciële activiteiten

-         Ondersteunen met thema’s bedenken, inplannen en verder uitwerken

-         Diverse mailings opstellen

-         Op diverse manieren bedrijven benaderen om het thema onder de aandacht te houden

-         Bestanden onderhouden

 

Profiel:
- Zelfstandig werken
- Commercieel
- Flexibel
- Enthousiast
- Goede communicatieve vaardigheden
- Nieuwsgierig en creatief
- Nauwkeurig
- Stressbestendig en oplossingsgericht
- Beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
- In de buurt van Breda

 

Bij ‘Materiaalservice’ krijg je de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen van een ambitieus en ondernemend bedrijf. Wij bieden je een afwisselende en leerzame stage met goede begeleiding, een eigen werkplek en een gezellige en informele werksfeer. 

 

Herken je je in het bovenstaande profiel en spreekt deze stage je aan, stuur dan een korte brief met CV en pasfoto naar; ‘Materiaal Service’, t.a.v. afd. personeelszaken, Weidehek 2,4824 AS Breda of mail naar info@materiaalservice.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen; tel: 076 541 9000