Klauter- /zeephelling 13 mtr lang en 6 mtr hoog

Welkom bij onze verhuurservice voor de Klauter- / Zeephelling! Onze helling is 13 meter lang en 6 meter hoog en biedt een unieke en spannende ervaring voor jong en oud.

De Klauter- / Zeephelling is perfect voor evenementen zoals schoolfeesten, sportdagen, bedrijfsfeesten en buurtfeesten. Het is een geweldige manier om actieve en uitdagende activiteiten aan te bieden voor deelnemers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus.

Onze Klauter- / Zeephelling is gemakkelijk te installeren en te gebruiken. We leveren de helling op locatie en zorgen voor de installatie en demontage. Het opzetten van de helling duurt slechts enkele uren en we zorgen ervoor dat alles veilig en stevig is geplaatst voordat de activiteit begint.

De helling is voorzien van klimnetten, stevige touwen en een glad oppervlak voor de ultieme glijervaring. Deelnemers kunnen de helling beklimmen en naar beneden glijden, terwijl ze hun evenwicht en vaardigheden testen. Het is een geweldige manier om zowel fysieke als mentale uitdagingen aan te gaan.

Onze Klauter- / Zeephelling is geschikt voor maximaal 15 deelnemers tegelijkertijd, waardoor het ideaal is voor groepsactiviteiten en competitie. We bieden ook begeleiding en ondersteuning voor deelnemers die extra hulp nodig hebben.

De huurprijs voor onze Klauter- / Zeephelling is afhankelijk van de locatie, de duur van de huur en eventuele extra diensten die u nodig heeft. We bieden flexibele huuropties en kunnen op maat gemaakte pakketten maken die passen bij uw specifieke evenement.

Dus waar wacht je nog op? Neem contact met ons op voor meer informatie en reserveer onze Klauter- / Zeephelling vandaag nog voor een onvergetelijke ervaring!