Abraham 50

Ben jij binnekort 50 of ken jij iemand die binnekort 50 wordt en wil jij een abraham pop huren? Dan ben jij op het juiste adres. Hier vind je verschillende soorten Abraham poppen zodat er zeker eentje tussen zit die bij jou feestje past. Word een echte Abraham en laat aan iedereen zien dat jij 50 jaar bent geworden. Of het nu gebruikt wordt voor het verwelkomen van de gasten of dat het gebruikt wordt om aan iedereen die langskomt te laten weten dat jij 50 geworden bent. Het is er allemaal goed voor. 

Aarzel niet en huur jouw Abraham pop die het beste bij jouw past!
Hieronder een aantal toffe suggesties:

Abraham opblaaspop van 2,8 meter hoog met een leuke stropdas inclusief een opblaaspomp om hem meteen op te blazen en meteen aan iedereen te laten zien dat jij 50 bent.


Abraham opblaaspop 2,8meter hoog

Skydancer Abraham die op 3,5 meter hoogte staat te dansen zodat iedereen weet dat jij Abraham bent.

Abraham skydancer 3,5 meter hoog

Jarigo Job opblaaspop inclusief luchtpomp die ook gebruikt kan worden als Abraham voor een wat jongere uitstraling.

Jarige job opblaaspop

Tiroler Abraham pop met een leuk hoedje en een snor met een biertje in de hand met de tekst 'bier hier!!' voor een Abraham die wel van een drankje houd.

Tiroler Abraham pop

Opblaas Abraham pop van 3,2 meter met een biertje in de hand met een verkeersbord waar 50 opstaat zodat iedereen kan zien dat jij 50 bent geworden.

Opblaas Abraham pop 3,2 meter

Opblaas Abraham pop van 4,2 meter met een biertje in de hand met een verkeersbord waar 50 opstaat zodat iedereen kan zien dat jij 50 bent geworden.

Opblaas Abraham pop 4,2 meter

Abraham opblaas boog opblaasbaar van 3,2 meter hoog en 2, 10 breed waarmee je een toffe ingang mee kan creëren voor de gasten.

Abraham opblaasboog

Stoffen Abraham pop voor iedereen te laten weten die langs loopt dat jij 50 bent.

Stoffen Abraham pop

Een vrolijke Abraham met een 50 stropdas om al jouw gasten vrolijk mee te verwelkomen.

Abraham met 50 stropdas